info@tandenblekendenhaag.com

Reviews

Tanden Bleken Den Haag heeft al veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo vriendelijk hun ervaringen te delen.
“Ik heb vorige week een bleekbehandeling gekregen bij Tanden Bleken Den Haag en ben zeer te spreken over het resultaat. Mijn tanden zijn een stuk witter geworden en ook mijn vriendin is erg tevreden met mijn stralende glimlach. Klasse!”
John Verschoor, Eerste Vijzelstraat 3

“Mijn tanden zijn heel wat lichter geworden na de behandeling. Zo’n bleekbehandeling is niet iets wat je even tussendoor laat doen, maar de deskundige medewerker van Tanden Bleken Den Haag heeft mij erg goed geholpen en mij vooraf uitgebreide uitleg gegeven over de werkwijze en procedure.”
Annelies van Veen, Prinsessengracht 421

“Eergisteren heb ik voor de allereerste keer mijn tanden laten bleken, en ik kan niet anders zeggen dan dat het resultaat er fantastisch uitziet! Ik heb de laatste twee dagen dan ook van veel vrienden en collega’s positieve reacties gekregen op mijn frisse en nieuwe look. Tanden Bleken Den Haag heeft uitstekend werk verricht en ik kan ze bij iedereen aanbevelen.”
William Reed, Julianalaan 74

“Eigenlijk had ik mijn twijfels over een bleekbehandeling voor zo’n lage prijs, vooral over hoeveel effect het nu echt zou hebben en hoe lang mijn tanden wit zouden blijven. Maar we zijn nu ruim een half jaar verder en de kleur van mijn gebit ziet er nog steeds prachtig uit. Ik heb nog geen verkleuringen kunnen ontdekken, dus het lijkt erop dat de mensen bij Tanden Bleken Den Haag de behandeling prima hebben uitgevoerd. Aanrader!”
Kees Zandvliet, Witte de Withstraat 155

“Heel prettig geholpen door het personeel van Tanden Bleken Den Haag en ook van tevoren goede voorlichting gekregen over hoe de behandeling in zijn werk zou gaan. Achteraf ook geen klachten, dus ik kom er zeker weer terug voor de volgende bleekbehandeling.”
Saskia de Roo, Frederik Hendrikweg 82

“Een tijdje terug heb ik mijn tanden laten bleken bij Tanden Bleken Den Haag en mijn gebit zag er geweldig uit. Ook nu nog trouwens, dus ik ben er erg tevreden mee. De prijs voor de uitgebreide behandeling viel mij ontzettend mee en voor dat geld zijn mijn tanden ook nog eens helemaal gepolijst!”
Stefan Houwaart, Spoorstraat 34

Wij bedanken deze klanten voor hun reviews, een eigen review insturen kan ook altijd!